Ondersteuning mantelzorgers

Of u nou mantelzorger bent, kind, kleinkind of nabije familie, u probeert als betrokkenen altijd de culinaire hulp zo goed mogelijk te regelen. Wij zijn de spil in het web voor sociale zorg voor ouderen hier graag bij. Als u het werk uit handen geeft aan ons wilt u natuurlijk zeker zijn dat dit niet ten aanzien gaat van de kwaliteit.


Uitnodiging

We nodigen u, en indien gewenst ook degene voor wie u mantelzorger bent graag uit bij ons op de vloer. Op onze prachtige locatie kunt u een kijkje in de keuken nemen, want zien en proeven is pas echt overtuigen. We ontvangen u met open armen, zullen u een rondleiding geven en kunt u uiteraard datgene wat die dag de pot schaft zelf proeven.

Naast dat u natuurlijk van alles kan vragen aan onze gastvrouw of heer is ook een gesprekje mogelijk met één van de koks mocht u specifieke vragen hebben over de maaltijden, bijvoorbeeld allergieën of bereidingswijzen of iets anders wat u altijd van een chef-kok wilde weten. Mocht u naast u en degene voor wie u mantelzorger bent nog meer mensen mee willen nemen dan kan dat uiteraard ook. Als u langt wilt komen, bel of mail ons gerust!