Nieuwe website

7-10-2017

Onze website dateerde al uit 2013 en was dus hard aan vernieuwing toe. Vanaf heden hebben wij een totaal nieuwe frisse website waar u een stuk makkelijker informatie kan vinden. Daarnaast hebben we een fotoshoot gehad van onze gerechten zodat u een goed beeld heeft van de pracht van onze gerechten. Hopelijk tot snel!


Mededeling website

26-11-2015

Wegens technisch onderhoud aan onze website is het helaas momenteel niet mogelijk om de menulijst van week 53 (2015) en de menulijsten vanaf week 1 (2016) niet op de website te plaatsen.

Indien u toch graag deze menu's wilt ontvangen, kunt u een email sturen naar groenehartmaaltijden@gmail.com, wij zullen u dan per email deze menulijsten sturen!

Wij hopen dat het onderhoud begin januari volledig is opgelost, en gaan er vanuit dat u vanaf dan weer gewoon de menulijsten kunt vinden op onze website!


Wij praten u even bij!

11-06-2015

Wij gaan verhuizen!
A.s. september gaan wij van Schoonhoven verhuizen naar Stolwijk. Hier kunnen wij onze nieuwe, veel grotere/professionele keuken realiseren; we weten nu al dat het een plaatje gaat worden! Waar we u graag (na tel. afspraak) zullen ontvangen als u een kijkje wilt nemen.
Meer nieuws over de opening, incl. de datum, gaat u t.z.t. via onze site lezen.

En verder ......

Wist u dat:
... wij sinds kort ook warme maaltijden leveren in de gehele Krimpenerwaard/Gem. Nederlek
... wij hie rook gestart zijn met het verzorgen van Open Eettafels en dit nog verder gaan uitbreiden
... als wij uw bestellijst niet op tijd binnen krijgen, wij zelf voor u de keuze maken
... wij, omdat wij onze jus graag lekker en "als vanouds" willen leveren en nietals een dikke saus, waardoor het kan voorkomen dat er soms iets lekt uit een bakje
... onze bezorgers in principe niet bij u binnenkomen (mits uitdrukkelijk anders afgesproken) en u de maaltijd bij de voordeur aanreiken
... uw suggesties en vragen ALTIJD bij ons WELKOM zijn.....

Wij houden u blijvend op de hoogte via deze website!


Feest!

11-november-2013

Feest met en voor vrijwilligers, wethouders en medewerkers van G.H.M.
Ter gelegenheid van 10 jaar samenwerking.

Bedankt allemaal voor jullie inzet!


10-jarig samenwerkingsverband

1-juni-2013

Zaterdag 6 juli a.s. is er in zalencentrum De Overkant de viering van het 10-jarig samenwerkingsverband met de Gemeente Vlist. Alle vrijwilligers en betrokkenen zullen tijdens deze feestelijke bijeenkomst en het in het zonnetje gezet worden. Meer info volgt...


Leerbedrijf

31-mei-2013

Groene Hart Maaltijdservice zal in de loop van het jaar een erkend leerbedrijf worden.