Zalencentrum "De Overkant"

Gelegen tegenover de R.K.-kerk, aan de rand van het centrum van Schoonhoven, de zilverstad. Gebouw en zalencentrum “De Overkant” is ruimtebiedend met twee zalen voor: feesten – workshops – presentaties – vergaderingen – evenementen – verenigingen - beurzen - demo's - verjaardagen.

  • Grote zaal voor 100 tot 150 pers; voorzien van bar en loungehoek met open haard
  • Kleine zaal tot maximaal 35 pers; de zaal is geheel te blinderen.

De zalen zijn geschikt voor zowel particulieren, het bedrijfsleven alsook voor verenigingen. De zalen bevinden zich op de Begane Grond en zijn volledig rolstoelvriendelijk/toegankelijk. Beide zalen zijn te gebruiken inclusief scherm – flip-over – whiteboard. Tegen betaling draadloos internet. Gratis parkeren voor de deur of op korte loopafstand. Catering dagelijks vers en exclusief uit eigen keuken


Grotere kaart weergeven / Routeplanner

Particulieren

“De Overkant” is de locatie die bij uitstek geschikt is voor particulieren waar het gaat om
  • het vieren van feesten
  • het organiseren van etentjes
  • ook verzorgen wij in discretie een condoleance.

>> Lees meer

Verenigingen

Sinds vele jaren is “De Overkant” ruimtebiedend voor verenigingen. (Voorbeeld noemen bridge: tekst nog aanpassen) Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen; wellicht is “De Overkant” ook geschikt voor uw vereniging. Er zijn nog enkele dagdelen beschikbaar. Ook voor uw sportevenement – drive – competitie en toernooi.
>> Lees meer

Bedrijfsleven

De ultieme locatie voor uw: vergadering – bedrijfspresentatie – teambuildingevenement (evt. met een kookworkshop)

>> Lees meer